Aanbod van LIMITS Brugge

Algemene kinesitherapie en revalidatie

Spelen er klachten die u beperken optimaal te functioneren in het dagelijkse leven of op het werk? Hebt u net een orthopedische ingreep achter de rug? Voor algemene kinesitherapie en (orthopedische) revalidatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Sportkinesitherapie

Bij kinepraktijk LIMITS Brugge kunt u terecht voor iedere sportblessure. We gaan na een grondige anamnese en onderzoek de oorzaak van uw klacht blootleggen. Vervolgens gaan we samen aan de slag met één gemeenschappelijk doel: terug pijnvrij bewegen.

Training

Hebt u het gevoel dat u de laatste procentjes tekort komt om op het hoogste niveau te presteren? Hebt u net een hele vervelende periode meegemaakt vol blessures? Of wil u blessures ten allen tijde zoveel mogelijk vermijden? Dan is onze personal training en screening iets voor u.

Ontdek Ons Uitgebreide Aanbod voor Jouw Gezondheid en Welzijn

Welkom bij LIMITS Brugge, waar we streven naar het optimaliseren van jouw gezondheid en welzijn. Ons uitgebreide aanbod van gespecialiseerde kinesitherapie en revalidatiediensten is ontworpen om jou te helpen herstellen, bewegen en leven zonder beperkingen.

Bereik Jouw Gezondheidsdoelen met Ons

Bij LIMITS Brugge geloven we in de kracht van beweging en herstel. Met ons uitgebreide aanbod en toegewijde team staan we klaar om je te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen op jouw reis naar een pijnvrij en actief leven.

Dank je wel voor het kiezen van LIMITS Brugge als jouw partner in gezondheid. We kijken ernaar uit om jou te helpen en samen te werken aan een gezondere toekomst!