Contact

Bent u klaar om de volgende stap te zetten naar een betere gezondheid, welzijn of zakelijk succes? Neem vandaag nog contact met ons op! Bij Limits Brugge staan we klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

info@limits-brugge.be

Contact Form Demo

Bij LIMITS Brugge geloven we in een persoonlijke benadering en streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we kijken ernaar uit om van u te horen en u te ondersteunen bij uw doelen en behoeften.

Ontdek wat we doen

Algemene kinesitherapie en revalidatie

Spelen er klachten die u beperken optimaal te functioneren in het dagelijkse leven of op het werk? Hebt u net een orthopedische ingreep achter de rug? Voor algemene kinesitherapie en (orthopedische) revalidatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Sportkinesitherapie

Bij kinepraktijk LIMITS Brugge kunt u terecht voor iedere sportblessure. We gaan na een grondige anamnese en onderzoek de oorzaak van uw klacht blootleggen. Vervolgens gaan we samen aan de slag met één gemeenschappelijk doel: terug pijnvrij bewegen.

Training

Hebt u het gevoel dat u de laatste procentjes tekort komt om op het hoogste niveau te presteren? Hebt u net een hele vervelende periode meegemaakt vol blessures? Of wil u blessures ten allen tijde zoveel mogelijk vermijden? Dan is onze personal training en screening iets voor u.