FAQ

Bij LIMITS Brugge begrijpen we dat u mogelijk vragen heeft over onze diensten, producten of werkwijze. Om u te helpen, hebben we een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen en hun antwoorden. Hier vindt u nuttige informatie om uw ervaring met ons nog soepeler te maken.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Uw auto kan u vlot parkeren aan beide zijden van de straat. Echter aan zijde praktijk is het betalend parkeren tussen 9u – 20u, zowel op week- en feestdagen als weekend. Prijs varieert van 0,10 euro voor maximum een halfuur tot 2,00 euro voor één uur.

Aan de overzijde van onze praktijk en in de zijstraten kunt u makkelijk en gratis parkeren, mits het leggen van uw parkeerschijf (geldig 4u).

Wat zijn de tarieven voor kinesitherapie?

Wij zijn een niet-geconventioneerde praktijk en hanteren een vrij honorarium.

In bijlage vindt u de tarievenlijst.

Wat moet ik meebrengen op de 1ste sessie kinesitherapie?

Op uw 1ste afspraak is het belangrijk om de volgende zaken mee te brengen:

  • Identiteitskaart
  • Voorschrift
  • Klevertje mutualiteit
  • Medische verslagen (indien beschikbaar)
  • Makkelijke kledij (short, shirt)
Wat zijn de tarieven voor personal training?

Hiervoor dient u contact op te nemen met ons omdat dit afhankelijk is van uw doelstelling.

Hoe kan ik betalen?

Wij werken uitsluitend met de mobiele app Payconiq.

Wat doen we?

Algemene kinesitherapie en revalidatie

Spelen er klachten die u beperken optimaal te functioneren in het dagelijkse leven of op het werk? Hebt u net een orthopedische ingreep achter de rug? Voor algemene kinesitherapie en (orthopedische) revalidatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Sportkinesitherapie

Bij kinepraktijk LIMITS Brugge kunt u terecht voor iedere sportblessure. We gaan na een grondige anamnese en onderzoek de oorzaak van uw klacht blootleggen. Vervolgens gaan we samen aan de slag met één gemeenschappelijk doel: terug pijnvrij bewegen.

Training

Hebt u het gevoel dat u de laatste procentjes tekort komt om op het hoogste niveau te presteren? Hebt u net een hele vervelende periode meegemaakt vol blessures? Of wil u blessures ten allen tijde zoveel mogelijk vermijden? Dan is onze personal training en screening iets voor u.