Galerij

Welkom bij de foto galerij van LIMITS Brugge. Hier nemen we u mee op een visuele reis door onze wereld van kinesitherapie en revalidatie. Blader door onze foto’s om een glimp op te vangen van onze moderne faciliteiten, toegewijde zorgverleners en patiëntgerichte benadering.

Ontdek ons aanbod

Algemene kinesitherapie en revalidatie

Spelen er klachten die u beperken optimaal te functioneren in het dagelijkse leven of op het werk? Hebt u net een orthopedische ingreep achter de rug? Voor algemene kinesitherapie en (orthopedische) revalidatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Sportkinesitherapie

Bij kinepraktijk LIMITS Brugge kunt u terecht voor iedere sportblessure. We gaan na een grondige anamnese en onderzoek de oorzaak van uw klacht blootleggen. Vervolgens gaan we samen aan de slag met één gemeenschappelijk doel: terug pijnvrij bewegen.

Training

Hebt u het gevoel dat u de laatste procentjes tekort komt om op het hoogste niveau te presteren? Hebt u net een hele vervelende periode meegemaakt vol blessures? Of wil u blessures ten allen tijde zoveel mogelijk vermijden? Dan is onze personal training en screening iets voor u.