Ontdek alles over onze kinesisten

Meet kinesist Robin Claeys

Robin kan je het best omschrijven in 2 woorden: ambitieus en gepassioneerd. Vanuit zijn sportieve achtergrond begon hij aan zijn opleiding kinesitherapie in 2013 met als drijfveer het menselijk lichaam te doorgronden. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van diverse sport- en orthopedische blessures met specifieke interesse in duursporten & voetbal. Zijn drive en streven naar perfectie kenmerken zijn behandelingen.

“Van jongs af aan was het mijn droom om een eigen praktijk uit te bouwen in Brugge, dit samen met mijn collega. Ik kijk dan ook enorm uit onze patiënten te verwelkomen en een steentje bij te dragen aan hun revalidatie.’’

Foto Robin
foto lukas

Meet kinesist Lukas De Clerck

Lukas begon zijn studies kinesitherapie in 2014 met een gezonde brok goesting om het menselijk lichaam beter te leren kennen. Daarnaast bleek zijn passie voor sport een ideale combinatie te zijn om uit te groeien tot gepassioneerd kinesitherapeut. Zijn specialisaties liggen bij het behandelen van sport- en orthopedische blessures.De rode draad doorheen Lukas zijn behandelingen: enthousiasme en de wil om het beste uit elke patiënt te halen.

“Ik ben enorm fier om samen met m’n collega onze eigen praktijk uit te bouwen en kijk er enorm naar uit om onze patiënten zo goed mogelijk te helpen met hun klachten.”

Wat doen we?

Algemene kinesitherapie en revalidatie

Spelen er klachten die u beperken optimaal te functioneren in het dagelijkse leven of op het werk? Hebt u net een orthopedische ingreep achter de rug? Voor algemene kinesitherapie en (orthopedische) revalidatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Sportkinesitherapie

Bij kinepraktijk LIMITS Brugge kunt u terecht voor iedere sportblessure. We gaan na een grondige anamnese en onderzoek de oorzaak van uw klacht blootleggen. Vervolgens gaan we samen aan de slag met één gemeenschappelijk doel: terug pijnvrij bewegen.

Training

Hebt u het gevoel dat u de laatste procentjes tekort komt om op het hoogste niveau te presteren? Hebt u net een hele vervelende periode meegemaakt vol blessures? Of wil u blessures ten allen tijde zoveel mogelijk vermijden? Dan is onze personal training en screening iets voor u.