Training bij LIMITS Brugge

Personal training

Bij LIMITS Brugge kunt u ook terecht voor personal training met oog op verschillende doeleinden. Wil u gericht werken aan uw zwakke schakels, preventief of gewoon met de intentie algemene fitheid te verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Eerst en vooral bespreken we grondig wat uw doelstellingen zijn en vervolgens bepalen we gezamenlijk de manier van aanpak die voor u het meest geschikt is. Door onze opleiding als kinesitherapeut verzekeren wij een medisch verantwoorde aanpak met de hoogste efficiëntie.

squad
benchpress
training
screening

Screening

Hebt u het gevoel dat u de laatste procentjes tekort komt om op het hoogste niveau te presteren? Hebt u net een hele vervelende periode meegemaakt vol blessures? Of wil u blessures ten allen tijde zoveel mogelijk vermijden? Wel, dan is onze screening iets voor u!

Onze screening bestaat uit 3 grote delen: mobiliteit, kracht en stabiliteit. Op basis van wetenschappelijk onderbouwde en gestandaardiseerde testen proberen we ieder individu maximaal te doorgronden. Samen met een functioneel deel met o.a. sportspecifieke bewegingen proberen we uw zwakke punten bloot te leggen.

Na deze screening volgt een gedetailleerd verslag dat samen met u overlopen wordt. Op basis van dit verslag volgt dan een oefenprogramma volgens uw noden.

Onze screenings worden steeds gespecificeerd volgens de sport die u beoefent.

meten
meten

Ontdek ons aanbod

Algemene kinesitherapie en revalidatie

Spelen er klachten die u beperken optimaal te functioneren in het dagelijkse leven of op het werk? Hebt u net een orthopedische ingreep achter de rug? Voor algemene kinesitherapie en (orthopedische) revalidatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Sportkinesitherapie

Bij kinepraktijk LIMITS Brugge kunt u terecht voor iedere sportblessure. We gaan na een grondige anamnese en onderzoek de oorzaak van uw klacht blootleggen. Vervolgens gaan we samen aan de slag met één gemeenschappelijk doel: terug pijnvrij bewegen.

Training

Hebt u het gevoel dat u de laatste procentjes tekort komt om op het hoogste niveau te presteren? Hebt u net een hele vervelende periode meegemaakt vol blessures? Of wil u blessures ten allen tijde zoveel mogelijk vermijden? Dan is onze personal training en screening iets voor u.