Voedingsdeskundige Rebecca

Ik ben Rebecca, diëtiste en voedingsdeskundige. Daarnaast ben ik ook bewegingsdeskundige. Naast voeding zijn ook slaap, stress management en beweging belangrijke pijlers waar ik rekening mee hou. Samen met jou ga ik aan de slag om een haalbaar doel op te stellen en hier stapsgewijs naar toe te werken. Voor mij is het héél belangrijk om een gezonde levensstijl te ontwikkelen die je op lange termijn kan aanhouden.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Gezonde en evenwichtige voeding
  • Afvallen of bijkomen
  • Spijsverteringsproblemen
  • Recreatieve sportvoeding
  • Vegetarisme
  • Hart & vaatziekten

Wat doen we?

Algemene kinesitherapie en revalidatie

Spelen er klachten die u beperken optimaal te functioneren in het dagelijkse leven of op het werk? Hebt u net een orthopedische ingreep achter de rug? Voor algemene kinesitherapie en (orthopedische) revalidatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Sportkinesitherapie

Bij kinepraktijk LIMITS Brugge kunt u terecht voor iedere sportblessure. We gaan na een grondige anamnese en onderzoek de oorzaak van uw klacht blootleggen. Vervolgens gaan we samen aan de slag met één gemeenschappelijk doel: terug pijnvrij bewegen.

Training

Hebt u het gevoel dat u de laatste procentjes tekort komt om op het hoogste niveau te presteren? Hebt u net een hele vervelende periode meegemaakt vol blessures? Of wil u blessures ten allen tijde zoveel mogelijk vermijden? Dan is onze personal training en screening iets voor u.